Rozieani's FotoPage

By: Rozieani Ab Karim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 23-Jul-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Memorable day of my life..

 
 
 
View all 60 photos...
Alhamdulillah.. hari bersejarah & the most memorable day of my life telah selesai & berjalan dgn lancar. Pada 22 Julai 2006 aku telah disahkan menjadi isteri kpd Zainul Akmal bin Muhyedden lbh kurang pukul 5pm-6pm. Persandingan telah berlangsung pada esoknya 23 Julai 2006 pukul 2.15pm. Tenkiuuu yg tidak terhingga pd semua yg sudi hadir especially team ProtonClub.com yg sudi memeriahkan konvoi pengantin lelaki dr Selayang ke Pandan Jaya, member² opis Heitech Padu Berhad & ex-Heitech Padu, saudara mara serta member² lama dr SMSAAS & UUM. Jika terkurang layanan, termasin tertawar makanan.. mohon maaf dipinta mewakili pihak keluarga. Semoga jodoh kami berkekalan & bahagia bersama ke akhir hayat... AMIN! Buat suamiku, terima kasih kerana menerima diri ini seadanya...
For viewers, heppi viewing pos² kitaorg yg mengalahkan model nih


Sunday, 19-Mar-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Bertunang !

cincin pertunangan
 
bz nye makcik2 ni
View all 65 photos...
19 Mac 2006 bersamaan 19 Safar 1427H, alhamdulillah majlis pertunangan berjalan lancar!
Wakk!! Kite dah bertunang laa!! hehehe macam x caya lakk..
Insyaallah tkh langsung this year jugak, maknanye ade beberapa bulan je lagi


Saturday, 16-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
hEpPy bEsDaYYY to ADAM

Eppi besday Adam!! aaa inilah besday boy nyee...
cantik kek mak die sponsor.. spiderman lagiii..
haiii sayangnyee kat nenek tuu.. mcm xnak lepas!
View all 28 photos...
hEpPy bEsDaYYY to ADAM & SUKAINAH !!!! Actually depa dua org ni share tkh hari jadi yg sama... iaitu on 19 JULAI. So.. alang2 sambut besday Adam, anak cousin aku si Ita tu, kiranye sekali laa besday cousin aku sorang tu.. si Sukainah. Besday depa dua ni actually Selasa, tp xkan nk buat hari org keje kan.. so celebrate awal skitt.. Sabtu 16 Julai 2005. So, let's see sape yg beriya2 sebenanye mase besday ni... mak nye keee.. makcik2 die keeee???? he he he [color=blue][/color]


Tuesday, 21-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
PENCEN Wayforward & Teambuilding Session 17-19

tu dia.. pose manja dr eXcelNetwork
ni plak pose manja dr TeamOriented
yee.. DeApprentice pula berposing
View all 73 photos...
Here we comes!!! saksikan.. aksi² PENCENers & ex-PENCENers di Corus Paradise Resort, PD!!! Sayang nya .... aksi² berhempas pulas tergolek terlentang terlungkup masa Sukaneka x dpt dirakam daa..


Thursday, 16-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
My Cousin's Wed! Selamat Pengantin Baru Khatijah & Shahrul Nizam

ni tengah struggle pakai inai....
haa..ni lah tukang pakai inainye.. same ke dgn muka aku??? tak!!
Pic, pelamin indah raja sehari...
View all 55 photos...
Hari bersejarah sepupu aku, Tijah & suami nya, yg telah berlangsung di rumah pengantin perempuan, Batu 14 Hulu Langat pada 12/12/2004. Semoga korang berbahagia ke anak cucu cicit piut blablablabla....


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net